Novi ali rabljeni otroški vozički

Kako pa vi gledate na to, ko pričakujete dojenčka, ali kupite nov voziček ali pridejo v poštev rabljeni otroški vozički? Verjetno ima vsak svoja prepričanja in mnenje glede tega in skoraj stoprocentno je da vaši prihodki in prihranki vlivajo na to odločitev, kajti če vam denar ni problem, potem verjetno ne premišljujete, da bi prišli v poštev rabljeni otroški vozički, ampak komaj čakate, da greste v trgovino izbirat novi voziček, tako si ogledate vse modele, nove in stare in si izbere kateri je vam všeč.

Drugačna zgodba pa je, če se odločujete za rabljenega. Sama sem seveda šla gledat nove vozičke in me je cena presenetila, res so dragi. Potem se hitro sprijazniš, da pa so rabljeni otroški vozički prava rešitev, zakaj že:

  • Ker ne vemo, če bo otrok sploh želel, biti veliko v vozičku,
  • Ker bomo prihranili veliko denarja,
  • Ker so nekateri rabljeni otroški vozički skorja novi,
  • Ker cena rabljenih močno pade,

 

Vse to se nam poraja v glavi in kar hitro sami sebe prepričamo, da je to edina prava odločitev in da bi bilo neumno kupovati nov voziček. Ne vem kako je pri vas, jaz sem se odločila, na podlagi teh izgovorov, lahko pa vam povem, da mi na koncu res ni bilo žal, kajti tisti rabljeni otroški vozički, ki sem jih jaz gledala so res bili lepi in lepo ohranjeni, tako sem izbrala enega izmed njih in bila zadovoljna. Prihranila sem pol denarja, moj otrok, pa je imel dober voziček po nizki ceni. Kajti tukaj gre še za eno stvar, lahko vi kupite nov voziček po nizki ceni, ali pa pridejo v poštev rabljeni otroški vozički po nizki ceni. Kaj bi vi izbrali? Slabega novega ali dobrega rabljenega? Za obadva pa bi dali isto denarja. No, vsak starš se odloči po svojih zmožnostih, včasih pa presenetijo prav tisti, ki imajo denar, da pri še prej pridejo v poštev rabljeni otroški vozički, ker se zavedajo, da to obdobje hitro mine.

 

Ta vnos je bil objavljen v Rabljeni otroški vozički z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.